En de genomineerden zijn….

29 nov, 2017

Op zaterdag 27 januari 2018 tijdens de Sportverkiezingen in ’t Mozaïek reikt Stichting Sportevenementen verschillende sportprijzen uit aan sporters die een prestatie van formaat hebben neergezet. Tot 15 november jl. konden er sportmannen, -vrouwen, -teams of –talenten aangedragen worden voor nominatie. Van de vele inzendingen zijn er drie sporttoppers per categorie geselecteerd door een vakkundige jury, waarvan op de avond van de Sportverkiezingen één van de drie als winnaar uit de bus zal komen. Nieuw dit jaar is de publieksprijs! Het publiek kan via de website zelf op zijn/haar favoriete genomineerde stemmen.

Nominaties
De vakjury, onder voorzitterschap van oud-burgemeester Sjef Franssen, heeft inmiddels aan de hand van vastgestelde criteria drie sporters per categorie genomineerd voor die felbegeerde prijs. De nominaties per categorie zijn in alfabetische volgorde:

Sporttalent bij de meisjes
Sarah van Aalen Volleybal
Ninthe van den Berg Danssport
Kayleigh van den Brink Kickboksen

Sporttalent bij de jongens
Leon Derksen Kickboksen
Jeremy Knuiman Motorsport
Liyam Vos Schaatsen

Sportteam
Smashing gemengd Badminton
Trivos 1 dames Volleybal
Sc Woezik 1 heren Voetbal

Sportman
Frank Mulders Motorsport
Ricardo Phoelich Motorsport
Bas Vijlbrief Vinzwemmen

Sportvrouw
Ilse Arts Basketbal
Anne van Vlijmen Basketbal
Febe van Zwambagt Paardensport

Van deze vijftien genomineerden wordt de komende tijd een,  aan hun sport gerelateerde filmopname gemaakt. Op zaterdag 27 januari worden deze filmpjes aan het aanwezige publiek in ‘t Mozaïek getoond tijdens het Wijchense Sportgala. Daarna maakt de jury, aan de hand van een juryrapport, haar definitieve keuze kenbaar.