Welke sportkanjer(s) meld jij aan?

30 sep, 2017

Wie worden de nieuwe sportman, sportvrouw, sportteam of sporttalenten van gemeente Wijchen? Vanaf vandaag kun je je teamlid, sportidool, talent of favoriete team die voldoen aan de criteria aanmelden voor de Sportprijzen 2015-2017!

Stichting Sportevenementen organiseert al jaren – één keer in de drie jaar – de Sportverkiezingen Wijchen. De Wijchense sportprijzen zijn een erkenning voor de sporters die een prestatie van formaat hebben neergezet. Tevens een stimulans voor jongeren om te gaan sporten. En niet te vergeten, voor de Wijchense verenigingen een mooi PR- en profileringsmoment.

Tijdens het Wijchense sportgala, dat plaatsvindt in ’t Mozaïek op zaterdagavond 27 januari 2018, reikt de organisatie sportprijzen uit. Wie worden de nieuwe sportman, sportvrouw, sportteam of sporttalenten van gemeente Wijchen? Nieuw dit jaar is de publieksprijs, waarbij het publiek tot vrijdagavond 26 januari kan stemmen op de genomineerden. Tevens maakt de organisatie dan bekend of er nieuwe Wijchense sporticonen een plek krijgen in de Wall of Fame.